Pick up til kontrabas

Planet wing pick up

Planet Pick up er en dansk produceret wing pick up af høj kvalitet. Pick uppen har en klar og dynamisk lyd. Den egner sig godt til både stålstrenge og tarmstrenge (samt andre bløde strenge). Velegnet til både pitch. og arco (fingre og bue). Se hvad Kolstein (New York) skriver her

 

Montering på bassen:

Du kan selv tilpasse stolens vinge gab til 5 (4.9) mm med en fil og derefter sætte elementet i klemme. Hvis gabet er for stort kan du indsætte en kile, så pickuppen sidder fast med en let forspænding. Jeg kan montere pickuppen på din bas for 240 kr.

 

Pris: 1.600,-

Indsæt beløbet på reg 4955 konto 4955019806 eller via mobile pay (26159066). Når beløet er modtaget sender jeg pickuppen til dig med GLS. Pakken er forsikret og kan spores i forsendelsen.

Wilson pick up

Wilson pick uppen er en dansk kvalitets pick up med en meget stærk tradition. Efter Niels Henning Ørsted Pedersen begyndte at bruge denne, tilbage i 80'erne, har Wilson lyden sat sine tydelige spor i hele jazz bas verdenen. Rigtig mange danske og udenlandske bassister benytter Wilson pick up den dag i dag. Wilson pick uppen giver en meget tydelig og klar defineret tone i hele kontrabassens område og er samtidig let at arbejde med, navnlig på mindre basforstærkere men er også lydmandens fortrukne lyd i fronten.

Montering på bas.

Wilson pick uppen er monteret i fire huller, et under hver streng. Det er vigtigt at hullerne er placeret præcist i forhold til strengene samt at hullets diameter passer meget præcist i diameter (+/- 0.01 mm). Jeg anbefaler at man ikke selv laver dette arbejde med mindre man har særlige forudsætninger. Man KAN købe specialværktøj for en beskeden merpris på 410,- hvis man selv ønsker at montere.

Jeg har monteret Wilson pick upper i mange år nu og jeg gør det også gerne for dig for: 400,-

Pris: 4995,-

Indsæt beløbet på reg 4955 konto 4955019806 eller via mobile pay (26159066). Når beløet er modtaget sender jeg pickuppen til dig med GLS. Pakken er forsikret og kan spores i forsendelsen.